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アイテム / The kinetic analysis and simulation of hardening in bread made by the yudane dough method / FSTR23-2_229(Tsuboi et al
FSTR23-2_229(Tsuboi et al
ファイル | ライセンス |
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FSTR23-2_229(Tsuboi et al. 2017).pdf (805.0 kB) sha256 0194187ac4580083abf568f27a8a1568f4edd27098dd6543b22c265c7bf8511d |
公開日 | 2017-09-07 | |||||
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ファイル名 | FSTR23-2_229(Tsuboi et al. 2017).pdf | |||||
本文URL | https://obihiro.repo.nii.ac.jp/record/1270/files/FSTR23-2_229(Tsuboi et al. 2017).pdf | |||||
ラベル | FSTR23-2_229(Tsuboi et al. 2017).pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 805.0 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
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